Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Къса ни се сърцето на всички, с Максим

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Къса ни се сърцето на всички, с Максим
Коментари Харесай

Максим Бехар: Социалните медии заприличаха на некролози. Трябва да се борим с тази болест, да спазваме истерично всички мерки

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Къса ни се сърцето на всички, с Максим Минчев се познавахме от 40 години, като се изключи че сме и двамата от Шумен, сме работили по разнообразни редакции, а в последните две години животът ни събра в една и съща махала да живеем дружно, през една-две улици. Максим беше експерт, акуратен публицист, необикновен странник. Човек, поради който ние посетихме 150 страни, четейки неговите книги. Той беше добър човек, не се скара с никой, една неприятна дума не съм чул от него, постоянно ухилен, това негово артистично „ р ”, с което може да го разпознаеш измежду стотици други гласове, интонацията, усмивката, всичко, тъпо.

Това сподели в „ Крум Савов Live ” по Телевизия 7/8 предприемачът и PR специалист Масим Бехар за умрелия общоприет шеф на Българска телеграфна агенция Максим Минчев, който през днешния ден бе заровен.



Много други хора си отидоха, нашите обществени медии замязяха на некролози, преди време вестниците имаха цели страници с некролози. Трябва да се борим с тази болест, да съблюдаваме истерично и прецизно всички ограничения. Максим си отиде, в същия ден си отиде и доктор Емил Илиев, царят на джаз фестивалите. Всички тези неща, като ги съберем, и препълнените лечебни заведения, лекарите, служителите на реда, учителите, които се грижат и са на първа линия, ние елементарните хора, би трябвало да съблюдаваме в действителност консервативни ограничения, да се пазим, да слагаме маски, добави Бехар.

Тези хора, които заемат виновни постове, би трябвало да са доста безапелационни. Всички ние знаем каква е санкцията, в случай че един пенсионер отиде 5 минути по-късно или по-рано да пазари. 500 лв. е санкцията. Никой не знае каква е санкцията, в случай че се върви без маска и дали ще издържи в съда. Трябва да има строги ограничения върху тези, които не носят маски, за какво едно е изрично, това защищава. Летях преди две-три седмици за Швейцария, да подпиша един документ, и 18 часа бях с маска - в самолетите, на летищата, на всички места. В Цюрих нямаше човек без маска на улицата, в 9 часа всички заведения за хранене затварят. Във Франкфурт на летището през три минути повтарят – маски, санкция, санкция, маски, сподели още Максим Бехар.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР